Cum sa instalez jocuri pe android


1- (a) Intrăm din smartphone/tabletă pe googleplay și ne înregistrăm ( conexiune prin wifi, internet mobil la android ia foarte mult din cont asa ca puneti cel mai eftin pachet de net si intrati ca sa scoateti softul , după ce ați scos opriți internetul din setări că se poate conecta singur la net ( să caute update etc. ) și o să vă ia toți banii din cont
de pe googleplay scoatem un soft cu numele ( File manager sau Es file explorer ) sau descarcam softul de aici
(b) Dacă nu sa primit sa va conectati la googleplay facem următorul lucru intrăm în [Setări / Aplicații / și bifați pe Surse necunoscute] apoi scoatem din pc softul es file explorer de aici și dacă aveți un ( Adaptor USB–Bluetooth ) trimeteți din pc în smartphone/tabletă, sau încă un telefon care are bluetooth ca să puneți softul pe el și săl trimeteți la smartphone/tabletă android ,dupa ce ați primit fișierul apăsați pe el acolo unde vă arată că sa scos si o să vă apară sa il instalați.(c) Dacă nu aveți Adaptor USB–Bluetooth , încă un telefon cu bluetooth sau nu aveți bluetooth la tabletă atunci conectațivă la wifi ( dacă nu aveți acasă atunci căutați locuri unde este Free-wifi ) sau internet mobil si intrați aici pe site și apăsați  aici

2- După ce ați instalat es file explorer conectați smartphone/tabletă la pc si trimeteti jocurile pe telefon , apoi deconectați de la pc și intrati in softul es file explorer ca să cautati mapa unde ati pus jocurile , după ce a-ți găsit apăsați pe oricare și o să vă apară install.

Atentie!!!
Nu vă luați de la Huawei is foarte slabe + nu merită banii și veți avea doar probleme cu ele , nu vă zgîrșiobiț la bani !
Dacă aveți probleme financiare minimul care ar fi de luat e ala cu frecvența la procesor nu mai mica de 800 MHZ ( 1 GHz = 1.000 MHz ) cu processor AMRv7, ARMv6 deja e vechi si vor merge jocuri simple!!!
Cînd căutați smartphone-uri de o sumă mică luați doar de la firmele ( Samsung , Sony , ZTE , Fly )Atentie!!! Pentru a deschide fisierul descarcat este nevoie de winrar!!!!
Descarca winrar aici
NU UITAM DE LIKE FACEBOOK SI ODNOKLASSNIKI, MERSI SI SUCCES!!!!
==============================================
Suntem recunoscatori pentru email, socializare si comentarii, succes!! :)

Introdu emailul tau si primesti articole gratis:

Apasa mai jos, arata si prietenilor
В Blogger В Twitter во ВКонтакте В Одноклассники В Мой Мир В Facebook

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu